lørdag den 15. februar 2014

Barbecuemandler

Når vi rigtigt skal forkæle os selv med lidt knasende godhed, så laver jeg barbecuemandler! Jeg elsker mandler, og tilsætter man barbecue, er det jo ren luksus!


Ingredienser:
Mandler
Vand
Salt
Barbecue

Fremgangsmåde:
Mandlerne blandes med 2 spsk salt og overhældes med kogende vand. Lad det stå og trække i 10 min. Derefter sies vandet fra mandlerne, og mandlerne lægges på en bageplade. Herefter drysses med barbecue og evt. lidt groft salt, og der rodes lidt rundt i mandlerne til det er jævnt fordelt. Mandlerne stilles i ovnen på 180 grader varmluft. Det er vigtigt at holde øje med dem og røre i mandlerne ind imellem og når de virker tørre, så er de færdige. Man kan evt. lige prøvesmage dem hvis man er i tvivl. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar