tirsdag den 29. april 2014

Tyttebær-tamtam

Herhjemme hedder retten tyttebær-tamtam. Vi får den ret ofte hvis det lige skal være lidt nemt. Det er en små-sød ret, som vi synes smager dejligt!


Ingredienser:

2-3 nakkekoteletter skåret i tern
250 gram champignon
2-4 spsk. paprika
½ liter madfløde
2-4 spsk tyttebærsyltetøj
Oregano
Timian
Salt
Peber
Evt. tørrede tranebær


Fremgangsmåde
Koteletterne svitses i paprika, oregano og timian. Jeg bruger rigelige mængder af paprika, men det kan også tilføjes hen af vejen hvis man ikke har smidt nok i fra start.
Når kødet er let svitset kommes champignonerne ved og de varmes igennem. Derefter tilsættes flødes og saucen smages til med tyttebær, salt og peber. Jeg kan godt lide at saucen er lidt sød, men smag til hen af vejen. Det er jo en smagssag. Hvis man kan lide tørrede tranebær, så smager det rigtigt dejligt lige at smide en håndfuld i!
Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar