tirsdag den 29. april 2014

Coleslaw

Jeg elsker den trend der er kommet med pulled pork! Lad den endelig blive!


Ingredienser til 6-8 pers.

Et lille hvidkålshoved eller et halvt stort
4-6 gulerødder

Marinade
Ca. 2 spsk dijonsennep
Ca. 1 spsk honning
1 dl æblecidereddike
2 tsk salt
2 spsk sukker
Peber
evt. sellerisalt/urtesalt

Dressing
2 dl cremefraiche
2½ dl mayonaise
salt og peber
2-3 spsk sukker

Fremgangsmåde:
Kål og gulerødder snittes fint. Marinaden blandes. Smag lidt på den. Den skal være let sur. Marinaden hældes over gulerødder og kål og skal trække i min. en time. Rør gerne rundt ind imellem. Dressingen blandes sammen. Den skal være let sød og fed.
Hvis der er meget marinade tilbage i kål/gulerodsblandingen hældes noget af marinaden fra. Derefter røres dressingen i, og coleslaw'en er klar til servering! Den holder sig fint i køleskabet natten over også.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar