Ingredienser til 6-8 pers.
Et lille hvidkålshoved eller et halvt stort
4-6 gulerødder
Marinade
Ca. 2 spsk dijonsennep
Ca. 1 spsk honning
1 dl æblecidereddike
2 tsk salt
2 spsk sukker
Peber
evt. sellerisalt/urtesalt
Dressing
2 dl cremefraiche
2½ dl mayonaise
salt og peber
2-3 spsk sukker
Fremgangsmåde:
Kål og gulerødder snittes fint. Marinaden blandes. Smag lidt på den. Den skal være let sur. Marinaden hældes over gulerødder og kål og skal trække i min. en time. Rør gerne rundt ind imellem. Dressingen blandes sammen. Den skal være let sød og fed.
Hvis der er meget marinade tilbage i kål/gulerodsblandingen hældes noget af marinaden fra. Derefter røres dressingen i, og coleslaw'en er klar til servering! Den holder sig fint i køleskabet natten over også.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar