tirsdag den 15. april 2014

Spaghetti Danieli

Tror jeg har fundet min nye ynglings-spaghettiret! - og opskriften er fra ingen ringere end...... BRØDRENE PRICE! Hvem ellers?! Og ihh, hvor er det bare en dejlig nem opskrift!



Ingredienser til 4 pers.:

400 g Spaghetti
200 g kogt røget italiensk skinke (jeg valgte at koge en skinke selv, og det blev rigtigt lækkert!)
100 g smør
2 æggeblommer
2½ dl fløde
en stor håndfuld revet parmesan (brug for guds skyld ALDRIG det der på dåse/i pose, RIV DET SELV!)
salt og peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen. Imens skæres skinken i små tern/strimler og steges lidt i en pande sammen med smørret. Det må gerne stå og simre lidt, så smørret trækker smag til sig fra skinken. Fløde, æggeblommer og parmesan røres sammen og krydres med lidt salt og peber. Vandet hældes fra pastaen og vendes sammen med skinken i panden. Derefter hældes flødeblandingen over pastaen og det hele blandes hurtigt sammen. Serveres med ekstra revet parmesan og friskkværnet peber.

Mums - Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar